Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ο Δήμος Πειραιά που πριν από χρόνια δημιούργησε το ΔΙΚΕΠΑΖ (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων) και μαζί με πολλούς άλλους δήμους έγινε μια προσπάθεια για τη στείρωση, περίθαλψη και θεραπεία κάποιων αδέσποτων σκύλων.

Τώρα για πολιτικούς λόγους, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι δεν είναι καθόλου ζωόφιλοι, ψήφισαν να αποχωρήσει ο Πειραιάς απο το ΔΙΚΕΠΑΖ και να ξεκινήσει το δικό του Κέντρο Περίθαλψης αδέσποτων ζώων ξεχωριστό από τους άλλους Δήμους.

Επειδή το άλλο Κέντρο Περίθαλψης έκανε πολλά χρόνια να χτιστεί και κόστισε μια περιουσία και αφού τα "μασήσανε" πολλοί, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό.

Το θέμα είναι σοβαρό και φαίνεται ότι απλά θέλουν να φάνε και άλλα χρήματα για τα κακομοιρα δυστυχισμένα ζώα. Για αυτό ενωθήκαμε οι ζωόφιλοι του Πειραιά -και όχι μόνο- και μαζεύουμε υπογραφές .

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.

Στείλτε μου ένα απλό mail στο seahorse@ath.forthnet.gr με το ονοματεπώνυμό σας, διεύθυνση και τηλέφωνο & mail.

Συμπεριλάβετε και όσο πιο πολλά άτομο μπορείτε από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον που δέχονται να υπογράψουν.

Χρειαζόμαστε 10.000 υπογραφές και έχουμε φτάσει στις 4.000. Είναι μεγάλη ανάγκη να συγκεντρώσουμε αυτό τον αριθμό των υπογραφών κατά τους δικηγόρους μας.

Εχουμε πληροφορία από το Δήμο ότι θα καταμετρηθούν τα σκυλιά για να πάρουν επιδότηση για το καθένα. Μετά τα ζώα θα πάνε στη Ψιτάλια όπου - όπως όλοι γνωρίζετε- θα θανατωθούν ή θα εξαφανιστούν....ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΑ.

Σας παρακαλώ βοηθήστε να συγκεντρώσω και εγώ τις υπογραφές. Επίσης όποιος έχει λίγα λεπτά από το χρόνο του ας πάρει τηλέφωνο την άνθρωπο που ψήφισε να ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ: τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του Πειραιά που τόλμησε να πει "Ζούμε στο 2009 .Δεν είναι δυνατό να περπατάμε στο Δήμο μας και δίπλα μας να περπατάνε σκυλιά".

Και κατά 99% τη Τετάρτη θα μαζευτούμε έξω από το Δημαρχείο του Πειραιά για διαμαρτυρία- όπου θα φέρουμε και όσα σχολεία μπορούμε. Ελάτε να μας βοηθήσετε. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ...Και ειδοποιήστε όσους δημοσιογράφους μπορείτε και όσα κανάλια και όσους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Αυτά που λέω ειναι αληθή και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6976963322 (Δάφνη)ή με τη κα Σοφία Χαλκιά, πρόεδρο των Φιλοζωικών Σωματείων του Πειραιά 6974026793 και 2104180266
1 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: