Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ κ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΓ. ΑΝΝΗΣ



Φαίνεται πως ο Δήμαρχος Ρέντη κ. Ιωακειμίδης πήρε στα σοβαρά την παρέμβαση της Κίνησης μας και αποφάσισε να «καθαρίσει» επιτέλους το πάρκο της Αγ. Άννης. Μόνο που η καθαριότητα περιορίστηκε στο να κατεβάσει τα 2 πανό που είχαμε συμβολικά αναρτήσει πριν μερικές μέρες στα κάγκελα του πάρκου, απαιτώντας να μην ξεπουληθεί σε ιδιώτες και να μην μετατραπεί σε Village Νο 2.

Αν οι αντιδράσεις του ήταν το ίδιο γρήγορες σε σχέση και με το εσωτερικό του πάρκου θα είχαμε στην ευρύτερη περιοχή έναν δημόσιο ελεύθερο χώρο υψηλού πρασίνου που τόσο μας λείπει. Ή μήπως αυτό δεν είναι στα σχέδια του Δημάρχου και το αφήνει να ρημάζει σκόπιμα ώστε να έρθει πιο φυσιολογικά το ξεπούλημα του; Ή μήπως έχει ήδη ξεπουληθεί και θα το ανακοινώσει μετά τις εκλογές ;

Ενόχλησε την αισθητική σας το πανό κ. Δήμαρχε ή προσπαθείτε να αποσιωπήσετε το σχέδιο σας λόγω εκλογών ; Γιατί δεν τοποθετείστε δημόσια για το πάρκο; Τώρα, πριν τις εκλογές. Αν νομίζετε ότι με το να κατεβάσετε τα πανό μας καθαρίσατε, σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς μπλέξατε. Δεν ξέρουμε αν τόσα χρόνια δεν είχατε αντιπολίτευση αλλά τώρα μπλέξατε μαζί μας. Η Κίνηση Πολιτών «κόντρα στο ρεύμα» και ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν θα σταματήσουν μέχρι το πάρκο να παραδοθεί στους πολίτες, μέχρι να γίνει ένας ζωντανός πνεύμονας πρασίνου για τα παιδιά μας. Θα επανέλθουμε και μετά τις εκλογές, άλλωστε εμείς εδώ θα είμαστε και μετά τα εκλογές……………………….

και κάτι άλλο , θα θέλαμε να μάθουμε τι ακριβώς είναι ο χώρος δίπλα στο πάρκο ; λατομείο; χωματερή ;
Ρωτήσαμε τους κατοίκους μας είπαν ότι ειναι χαρακτηρισμένος χώρος για σχολεία !!
βέβαια οι περισσότεροι μας είπαν ότι "εφτυσαν αίμα" όλο το καλοκαίρι με τον σπαστήρα και τον θόρυβο που έκανε και το χώμα που σήκωνε δεν μπορούσαν να ησυχάσουν όλη μέρα .


Δεν υπάρχουν σχόλια: