Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

εμείς τα λέγαμε και για τους παιδικούς σταθμούς

Απίστευτο: Διώχνουν τα παιδάκια από τους Παιδικούς Σταθμούς στη Μυτιλήνη γιατί δεν έχουν φαγητό να τα ταΐσουν!!!

οι γονείς θα πρέπει να στέλνουν τα παιδιά στο Παιδικό Σταθμό με το ταπεράκι τους με το φαγητό… Οι γονείς βέβαια θα εξακολουθούν να πληρώνουν κι ας μην υπάρχει φαγητό!!!!

Σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στη Μυτιλήνη θα κλείσουν στις 1 το μεσημέρι !!! Αιτία ότι οι Παιδικοί Σταθμοί δεν έχουν προμήθειες τροφίμων για το γεύμα των παιδιών!!! Οπότε αφού δεν έχουν φαγητό…διώχνουν τα παιδιά και οι γονείς ας κόψουν το λαιμό τους.

Οι προμηθευτές έχουν κόψει πλέον την πίστωση στο Δήμο Λέσβο. Ο Δήμος τους οφείλει εδώ και μήνες μεγάλα ποσά!

Το χρέος του Δήμου δεν είναι 6 εκατομύρια Ευρώ όπως κάποιοι γράφουν χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει !!! Το χρέος του Δήμου ξεπερνάει τα 30 εκατ. Ευρώ !!!! Ο Δήμαρχος Λέσβου Δ. Βουνάτσος σύμφωνα με πληροφορίες θα συναντηθεί σήμερα με τους προμηθευτές και θα προσπαθήσει να βρει λύση.


Το ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ σε ανακοίνωση του αναφέρει :

Δε φτάνει τα όσα δεινά έχουν να αντιμετωπίσουν σήμερα οι εργαζόμενοι και ιδιαίτερα οι εργαζόμενες μητέρες βρεφών και νηπίων, που με στερήσεις εξοικονομούν τα χαράτσια (τροφεία), τα οποία επιβλήθηκαν από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάνε τα 120 ευρώ το μήνα, ώστε να μπορούν να έχουν τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Το κερασάκι στη τούρτα ήταν, η σημερινή ενέργεια της δημοτικής αρχής του Δήμου Λέσβου να καλέσει, μέσω των υπευθύνων των βρεφονηπιακών σταθμών, τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους το μεσημέρι (1.00 μ.μ.), διότι οι προμηθευτές δεν τους προμηθεύουν πλέον τα απαραίτητα για τη σίτιση των παιδιών.
http://lesvosnews.net/2011/01/10/55-236/#more-8060

Δεν υπάρχουν σχόλια: