Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ Η ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ( που σήμερα τα γνώρισαν και με συγκίνησαν πολύ με την αγάπη και την φιλοξενεία τους ) ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων του ΕΕΕΕΚ Πειραιά στο βιντεάκι




Με το τελος της σχολικής χρονιά, που ηταν εξαιρετικά δύσκολη -οι λογοι σας ειναι γνωστοι και υπαρχουν στα εγγραφα που εχουμε επισυναψει-σας ενημερωνουμε οτι : Χρόνια τωρα βλέποντας την προχειρότητα, την αδιαφορία οσον αφορά την ''εκπαίδευση'' των παιδιων... μας στην Ειδική Αγωγή-Εκπαιδευση και εχοντας ζήσει το περυσινό αδεια- σμα και κοροϊδια ειδικων και υπευθύνων , αποφασισαμε να λάβουμε δράστικα μέτρα διότι περιμένουμε τα χειροτερα! Περιμένουμε να συνεχιστεί το τσουβάλιασμα ολων των περιπτώσεων στα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ με τη γνωστη δικαιολογία ΄"ελλείψει αλλου πλαισίου'' . Περιμένουμε ΄¨ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ¨ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 8ετια που οριζει ο νόμος με ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ Η ΧΩΡΙΣ, ΚΑΙ ΣΥΡΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ, αναγκασμενοι να ακολουθήσουν εντολές ΑΝΩΘΕΝ. Θα χρησιμοποιηθει κατ'επαναληψη η φραση '' δεν εχει τιποτε να παρει απο το σχολειο πια''.Περιμενουμε να ιδρυματοποιθουν τα σχολειά, να γεμισουν τα σπιτια απο ψυχές που κανενας δεν θα μπει στον κοπο να τους εξηγήσει γιατι τα μπουκωναμε με ψευτιές τοσα χρονια,περι ισων δικαιωματων και ευκαιριων.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΛΤΟ- ΠΟΙΗΣΗΣ ΨΥΧΩΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΘΕΝ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡ- ΓΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΕΚΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΤΟ ΦΕΥΓΑ ΕΣΥ -ΕΛΑ ΕΣΥ δεν φτιαχνει εκπαιδευση ποτε, αλλα δινει ωραιοτατες λύσεις σε ανευθυνοπευθυνους. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΟΜΟΦΩΝΗ ΨΗΦΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ . ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ .
ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ Η ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ....ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ

συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στους Γονείς και τα παιδιά τους καταλαβαίνουμε απόλυτα και θα κάνουμε τον αγώνα τους αγώνα μας μέχρι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

και καλούμε όλους σας να πάτε απο το ΕΕΕΚ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
Κώστας Παπαδόπουλος , Ελένη Παπαδοπούλου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλιά πολλά Κώστα και Ελένη σας αγαπάμε

Ανώνυμος είπε...

οι ξεφτιλισμένοι δεν κολώνουν πουθενά να τα κλείσουν όλα να ησυχάσουν , μπράβο στους γονείς που αντιστέκονται και σε εσάς που βοηθάτε . Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα .

Φιλιώ είπε...

ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΟΔ.ΠΕΙΡΑΙΑ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου · 8:30 π.μ. - 10:00 π.μ.

ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΔ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΗΣ 10 ΣΤΙΣ 8.30π.μ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΙΔΡΥΘΕΝΤΟΣ, 2ου ΕΕΕΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΣΕΙΣ!!! ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!!!