Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1944 - ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ



"...Η Κοκκινιά...στέκεται ορθή. Παλεύει πάνω σε μαρμαρένια αλώνια με τον χάροντα, σαν άλλος Διγενής και κερδίζει... ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ... Σ' ευχαριστώ πατρίδα Κοκκινιά που με έκαμες να στέκουμε ορθός μπρος στους καιρούς και να κοιτάζω κατάματα τους λαούς. Σ' ευχαριστώ που με έκαμες να μη ντρέπομαι. Σ' ευχαριστώ για το μεγάλο Εθνικό Δίδαγμα που μας έδωσες. Πως να αγαπάμε την Ελλάδα - να αγαπάμε υπερασπίζοντας τη λευτεριά και ανεξαρτησία της με τη θυσία μας... Χαίρομαι που σε βλέπω μέσα στο Εθνικό Πάνθεον δίπλα στο Κούγκι και στ' Αρκάδι. Δίπλα στα Καλάβρυτα και στο Δίστομο."
http://www.greekholocausts.gr



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε εχθές το κκε γιατί βιαζόντανε να τελειώσει με τα στεφανώματα και να αρχίσει γρήγορα πριν την ώρα της την ταινία;
Μου άρεσε που δεν φώναζαν κόμματα , κανέναν είχε πεί ο πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ και εχθές παρουσίαζαν , <<μαζί μας έιναι η βουλευτίνα του κκε ο γραμματέας του κκε !!Ποιόν νομίζουν ότι ωφελούν όλα αυτά ;

Apso.N. είπε...

Τελικά μήπως το κκε δεν είναι κόμμα ; μήπως θα πρέπει να ρωτήσουμε κανένα που ξέρει ;
Γιατί το λέω; γιατί στην σημερινή κεντρική εκδήλωση για το μπλόκο απο την ΠΕΑΕΑ εμφανίστηκε μόνο το κκε και κατέθεσαν και στεφάνια , π΄ρα απο την απόφαση που είχε πάρει η ΠΕΑΕΑ να μην καλέσουν κόμματα και βουλευτές όπως είχε πεί στο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ Νίκαιας ο κ Παράσχος . Τώρα η μας δουλευουν η το κκε δεν είναι κόμμα και είναι μαζικός φορέας ! οπότε οκ.
Στην πρώτη περίπτωση πάντως είναι ντροπή για την Ιστορία μας και την ιστορία αυτόυ του κόμματος να μεταχειρίζονται τέτοιους τρόπους για να κάνουν μια εκδήλωση , που θα πρέπει να αφορά όλο τον Λαό της Κοκκινιάς , prive.

Ανώνυμος είπε...

telika stin Nikaia den yparxei allo komma ektos apo to kke ayto to symperasma vgazo apo ta shmerina .Poy einai o syriza o synaspismos to pasok kai h noydoy?
Mono kke kai ksero psomi syntrofoi NIKISAME!