Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ



Ο Δήμος Νίκαιας Ρέντη σήμερα 26/9/2011 με εκδήλωση μνήμης στην πλατεία της Οσίας Ξένης τίμησε την επέτειο του μνημόσυνου των θυμλαων του μπλόκου της Κοκκινιάς .

Η παρουσία του κόσμου μικρή αλλά και η παρουσία των σχολείων με τους μαθητές , ελαχιστα σχολεία , αν και η εκδήλωση έγινε Δευτέρα για να υπάρχει και η συμμετοχή των σχολείων .

Στην εκδήλωση εμφανίστηκε και ο βουλευτης του ΠΑΣΟΚ Δ. Λιτζέρης ο οποίος κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της κυβέρνησης. δείτε τι επακολούθησε



εντύπωση μας προκάλεσε η στάση του αντιδήμαρχου Νίκαιας δείτε στο 0.58 που καλούσε την αστυνομία να συλλάβει τους γέροντες που διαμαρτυρόντουσαν!!
Πρέπει μάλλον κάποιος να ενημερώσει τον κύριο Αντιδήμαρχο , δεν είναι απο εδώ και δεν ξέρει, ότι σε αυτή την πλατεία πρίν 67 χρόνια κάποιοι άλλοι με κουκούλες και χωρίς έδειχναν Ελληνες Πατριώτες και μετά τους εκτελούσαν οι Γερμανοί .
Ετσι εμείς εδώ σε αυτήν την πλατεία που ακόμα ηχούν τα λόγια του λοχαγού του ΕΛΑΣ Χατζηβασιλείου << Κοκκινιώτες μην φοβάστε ψηλά το κεφάλι εγώ δεν προδίδω >> ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ .

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ .

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. είπε...

Να δώσουμε συνχαρητήρια στο κ Μάλαμα αντιδήμαρχο Νίκαιας Ρέντη , είναι ο κύριος που δείχνει , καλά το γράφεις , στα όργανα τους κατοίκους που αντιδρούν . Συνχαρητήρια κύριε αντιιδήμαρχε και σ ανώτερα και Πλυτζανόπουλος σας εύχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτικη αρχη ειναι κατωτερη των περιστασεων και το δειχνει με καθε τροπο. Νομιζουν οτι κι εδω βοσκουν προβατα, οπως στου Ρεντη. Κουνια που τους κουναγε. Κατι αντιδημαρχοι απιθανοι, ανδρες κ γυναικες με κομπλεξ εξουσιας και μισανθρωποι. νυχτα θα φυγετε ολοι σας.

Ανώνυμος είπε...

oο Λυτζέρης νομίζει ότι βγαίνωντας στα κανάλια να λέει τις εξυπνάδες του θα καταφέρει να μας του μπάρει για άλλη μια φορά , καρτούλες , παρτάκια , τηλεφωνήματα και χειροφιλήματα ....τέλος κύριοι μας προδώσατε θα πληρώσετε .Γιατί ο Λαός έχει δύναμη και τώρα θα την δείτε δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαδί .

ΤΑΚΗΣ είπε...

Κώστα δεν βγαίνει τίποτα με τέτοιους ακτιβισμούς τι νομίζεις ότι άμα φύγει ο Λιτζέρης δεν θα έρθει άλλος καλλίτερος στην θέση του .

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

Τάκη δεν είναι ακτιβισμός,ούτε κάτι προμελετημένο .Αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου που τον προκάλεσε η παρουσία του εκπρόσωπου της κυβέρνησης , να έβλεπες΄τι έγινε όταν πήγε να καταθέσει στεφάνι απο την νεολαία ΠΑΣΟΚ . Κανένας ακτιβισμός , πρέπει να καταλάβουμε ότι τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο .

ΚΑΤΕΡΙΝΑ είπε...

το θέμα και ιδιαίτερα το βίντεο έχει παίξει σε όλα τα ειδησιογραφικά μπλογκς, μεγάλη επιτυχία του [πατέρα]

mike21halkida είπε...

ton lene prodoti kai dosilogo kai stekete apathestatos
opoiodipote arseniko,tha adidrouse
ti soi poustares einai autes pou katoikoun sti vouli?

ΚΥΡΙΑΚΟΣ είπε...

το μήνυμα το πήρε ο Λιτζέρης τελικά απο τον Νικαιώτικο Λαό που τόσα χρόνια δούλευε . Αυτήν την βδομάδα εκλεισε και τα γραφεία του στην πέτρου ράλλη . ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΊΔΙΑ και στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . Για να μάθουν άλλη φορά να λένε έτσι απλά ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ . ΟΥΣΤ .