Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ



Φωτογραφίες απο την επίσκεψη μας στους απεργούς




την συμπαρασταση μας και την αλληλεγγύη όλων των φίλων και μελών του "κόντρα στο ρεύμα" που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για να συμπαρασταθούμε έμπρακτα στους απεργούς μεταφέραμε με την επισκεψή μας στο εργοστάσιο .
Η υποδοχή απο μεριάς απεργών μας συγκίνησε και μας έκανε να πάρουμε δυνάμεις για παρακάτω ..........

Απεργία Χαλιβουργικής from ThePressProject on Vimeo.



Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά και χωρίς πισωγυρισματα .

4 σχόλια:

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ είπε...

θέλει αγώνα και υπομονή για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο τέλος . θέλει συμπαράσταση απο όλους σας και να μας δίνετε κουράγιο να αντέξουμε στις καθημερινές ανάγκες. Αξια τα παιδιά μου έκαναν αυτή την κίνηση και όλοι οι άλλοι που καθημερινά μας επισκεφτονται .ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Μανώλης Καραντάκης είπε...

...[ναρκωτικό του Λαού ] έιπε η Παπαρήγα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ενωτητα της Αριστεράς ... εμείς βλέπουμε όμως τον λαό τους εργαζόμενους να πολεμάνε ενωμένοι να συνεργάζονται να είναι δίπλα δίπλα στους αγώνες , όπου δεν πάει το κκε και βέβαια να βάλει ζήτημα να τους έχει χώρια .Καποιους βολεύει η πολυδιάσπαση της αριστεράς , κάποιους που έχουν σαν στόχο μόνο να έχουν τα δικά τους μαγαζάκια κλειστά και αμπαρωμένα . Εμείς βλέπουμε στην χαλυβ να δρούν όλες οι συλλογικότητες μαζί , βλέπουμε αναρχικούς , αγανακτισμένους , συριζέους και ότι άλλο θέλεις να είναι αλληλέγγυοι , άν διαβάσεις τον ρίζο δεν θα τους δείς πουθενά μόνο το κκε τα κάνει όλα .
Εχθές στην Αθήνα προσπάθησαν με κνίτες απο παντού να καπελώσουν την συγκέντρωση των απεργών και να την μετατρέψουν σε συγκέντρωση του ΠΑΜΕ . Ακούς βέβαια μέσα στους απεργούς παράπονα αλλά τι να κάνουν και αυτοί έχουν να ακουμπήσουν . Περιμένω την ώρα που το κκε θα τους κρεμάσει όπως στην sexform και στην elite αλλά και σε τόσες άλλες απεργίες . Μακάρι να μην έλθει αυτή η ώρα

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

Μανώλη άλλο η κριτική που μπορεί να κάνει κναείς για την στάση που έχει το ΚΚΕ στο θέμα των συμμαχιών , είναι γνωστή η θέση του χρόνια τώρα δεν είναι καινούργια, και άλλο τι γράφει ο Ριζοσπάστης . Ο Ρίζος είναι όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ τι θέλεις να γράφει ; Όσο για τ άλλα που λές άς κάνου όλοι την "δουλειά " που είναι να κάνουν και μην κοιτάμε να δούμε τι κάνει ο δίπλα μας , εγώ έτσι πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι . Αν δουλέψουμε μέσα στο Λαό , να οργανώσουμε την αντισταση μας και την επίθεση μας σωστά κανένα ΚΚΕ δεν θα μας κάνει πέρα .

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

OΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ!
Αυτός ο αγώνας δείχνει το δρόμο, ένα δρόμο που δεν περνά από κοινοβουλευτικές αυταπάτες, αλλά μέσα από την ασυμβίβαστη πάλη του λαού.
Και μισό ευρώ και ένα κουτί γάλα και ότι έχει ή μπορεί ο καθένας μας. Αρκεί αυτοί οι πρωτοπόροι αγωνιστές να αντέξουν!