Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

συνεχιζουμε ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ


Χαιρετίζουμε το μεγάλο πολιτικό ρεύμα που στρέφεται προς τα Αριστερά, το μεγάλο ρεύμα του λαού που ζητά την σωτηρία της χώρας, αγνοώντας τις πρωτοφανείς αντιδημοκρατικές πιέσεις από εξωθεσμικά παγκόσμια ιμπεριαλιστικά και εγχώρια διαπλεκόμενα κέντρα.
Οι εκλογές σε μεγάλο βαθμό ήταν εκλογές γύρω από το φρόνημα του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά το ποια είναι η σωστή κατεύθυνση, εξάλλου ακόμα και οι μνημονιακές δυνάμεις αναγκάστηκαν να προβάλουν μια χλιαρή αντιμνημονιακή ρητορική.
Ο ελληνικός λαός διαμόρφωσε ένα φρόνημα που το σφυρηλάτησε σε αγώνες και εμπιστοσύνη γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό στοχοποιήθηκε και επιδιώχτηκε να συντριβεί.
Όχι μόνο δεν το πέτυχαν, αλλά αντίθετα ανάδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ σε βασικό πρωταγωνιστή της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.
Ο ελληνικός λαός ανορθώνεται και κτίζει το αγωνιστικό του φρόνημα και κανείς πλέον δεν μπορεί να μην πάρει υπόψη του αυτήν την πραγματικότητα.
Οι μέρες που έρχονται εφόσον δημιουργηθεί μνημονιακή κυβέρνηση θα είναι μαύρες μέρες και μέρες δυστυχίας για το λαό μας. Θα οδηγήσουν όμως στο να γιγαντώσουν το φρόνημα και θα μετατρέψουν το πολιτικό ρεύμα σε ένα ποτάμι μεγάλης αλλαγής, ανατροπής και διεξόδου της χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από νέες θέσεις μέσα στη Βουλή και μέσα στο λαό θα αναλάβει όλες τις ευθύνες και θα σηκώσει το βάρος της έκφρασης του πόθου και της ελπίδας που ανοίγουν δρόμους.
Από τις μνημονιακές δυνάμεις, καμία δεν τολμάει να πει ανοιχτά την πραγματική τους πολιτική και καμουφλάρονται σε αναδιαπραγματευτικές ρητορικές, ενώ πάλι είναι πρόθυμες να εφαρμόσουν την πιο αντιλαϊκή πολιτική. Παράλληλα ζητάνε το πρωτοφανές, ο ΣΥΡΙΖΑ να προσχωρήσει στην πολιτική τους και να συμμετάσχει στην εφαρμογή της.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους κάνει την χάρη αλλά θα είναι εκεί που πρέπει: κοντά και μαζί με το λαό. Καμία άλλη θέση δεν υπάρχει για τον ΣΥΡΙΖΑ.


στον Γέροντα που πίστευψε και σήμερα δάκρυσε απο το αποτέλεσμα , λέγοντας  ...<<δεν ξέρω αν θα προλάβω >> 

3 σχόλια:

ΡΕΝΑ είπε...

μην ακούσω αύριο ότι πεινάνε τα παιδιά στο σχολείο και μαλακίες τέτοιες . Μήν ακούσω για την νεολαία που δεν βρίσκει δουλειά . Μην ξανακούσω για τους κλαημένους τους συνταξιούχους που τους κόψανε την σύνταξη . Γιατί αν πεινάει το παιδί σου δεν ψηφίζεις σαμαρά και χρυσά αυγά μαλάκα γονιέ , ούτε και εσύ μαλακισμένο πας για μπάνιο και λές στα αρχ... δεν πάω να ψηφίσω . Αλλά το καλλίτερο επειδή απο το αποτέλεσμα φαίνετε ότι νδ και πασοκ ψηφισαν οι πάνω απο τα 55 καλά να σας κάνουν να ψοφίσετε απο την πείνα δεν σας λυπάμε καθόλου . Εμένα λυπάμε την οικογένεια μου που αγωνιστήκαμε και που θα σας φάμε στην μάπα . Μην ξανακούσω λοιπόν . Να πάνε στο διάολο .

Ανώνυμος είπε...

Αν πεινάει το παιδί σου και σου κόψανε το μισθό δεν ψηφίζεις ουτε Σαμαρά ούτε Μπενυ, ουτε Τσιπρανδρέου, που τη μια λεει ναι την άλλη όχι, την τρίτη μπορεί και πάει λέγοντας.

Συνεπώς όπως ο κυρίαρχος αλός ανέδειξε την κυβερνηση και την αντιπολίτευση που του άξιζε το 2000 με το Σημίτη και τον Κωστάκη, όπως ο κυριάρχος λαός ανέδειξε τη κυβέρνηση και την αντιπολίτευση που του άξιζε το 2004 με το Κωστάκη και το Γιωργάκη, όπως ο κυριάρχος λαός ανέδειξε τη κυβέρνηση που του άξιζε το 2009 με το Γιωργάκη και τον Αντωνάκη, έτσι και τώρα θα έχει την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση που του αξίζει με τον Αντωνάκη και τον Αλεξάκη.

Σας χαιρετώ με ένα άσμα του φίλου σας Χάρρυ Κλυν:

"Τώρα οι Σιερες Μαδρες δεν υπάρχουν πια
τηνε πνίξαν σκονη και καταχνιά
μα εγω υπάρχω (παρά το 4.5%) και τραγουδώ
τα στραβά του κόσμου όπου τα δω
γιατί είμαι ένας τρελός και ρέστος καλιτέχνης".

Υ.Γ. Εμείς ποτέ δεν θα πεθάνουμε όσο και να νομίζουν κάποιοι παπάρες ότι είμαστε νεκροί αλλά δεν μας το έχει πει κανένας.

Unknown είπε...

την πουτάνα την φτύνανε και εκείνη έλεγε βρέχει ..την ξέρεις αυτή την παροιμία "ΑΝΩΝΥΜΕ" προσπάθησε να καταλάβεις και τι εννοεί , αν έχεις την ψυχραιμία .
Πάντως θέλει δουλειά για να τα καταφέρεις να φτάσεις το κόμμα στο 4.5% πολλή δουλειά !!
Μπράβο σας τα καταφέρατε πάντως