Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Χ.Α.& ΕΛΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Δύο μέρες μετά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του νέου Υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια ότι δεν θα ανεχτεί την υποκατάσταση της  Αστυνομίας από άλλους μηχανισμούς πήραμε γεύση τι ακριβώς εννοούσε: ότι θα λειτουργούν ανοιχτά και σε συνεργασία με την Αστυνομία οι παρακρατικοί της Χρυσής  Αυγής, ως ισότιμοι εταίροι!


Σήμερα, Σάββατο 23 Ιούνη στις 1.30 μμ μηχανοκίνητη ομάδα των νεοναζί της Χρυσής  Αυγής οργάνωσε επιδρομή στη Πλατεία Αγίου Νικολάου σε μαγαζιά Πακιστανών μεταναστών. Σε απόσταση μόλις τριάντα μέτρων βρέθηκαν αστυνομικοί χωρίς να επεμβαίνουν ενώ οι νεοναζί έμπαιναν στα μαγαζιά και ζητούσαν να κλείσουν και να φύγουν οι μετανάστες που βρίσκονταν μέσα εκείνη την ώρα. Μάλιστα, έδωσαν προθεσμία μίας βδομάδας για να κλείσουν οριστικά τα καταστήματα και να φύγουν οι μετανάστες από τη περιοχή. Άλλο κλιμάκιο χτυπούσε πόρτες και ζητούσε ονόματα ιδιοκτητών που νοίκιαζαν σπίτια σε μετανάστες!
Η συμμορία παρέμεινε στη περιοχή πάνω από μία ώρα με μοναδικό λόγο να σπείρει το τρόμο και παράλληλα η Αστυνομία επιτηρούσε τη περιοχή.
Πήραμε τη πρώτη γεύση της συνεργασίας ΕΛΑΣ-Χρυσής Αυγής μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που στη ατζέντα της έχει το προχώρημα των μέτρων φτώχειας του μνημονίου μαζί με το ρατσισμό για τον αποπροσανατολισμό της οργής του κόσμου. Η Χρυσή Αυγή είναι ο πιο πρόθυμος συνεταίρος και το  μαύρο δεκανίκι αυτής της πολιτικής που εξαθλιώνει εκατομμύρια εργαζόμενους με την ανεργία, τις περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες. Οι συμμορίες της Χρυσής  Αυγής  παριστάνουν  τους «αγανακτισμένους»  πολίτες που  θέλουν περισσότερη αστυνομία ενώ οι ίδιοι εγκληματούν ασύστολα με εισβολές σε σπίτια, μαχαιρώματα και τραμπουκισμούς.
Φαίνεται ότι η συμφωνία  των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης , στην οποία η αριστερά της ΔΗΜΑΡ έβαλε την υπογραφή της ,  περιλαμβάνει μέτρα για την ασφάλεια και τη μετανάστευση που υλοποιούνται από τους γερμανοτσολιάδες της Χρυσής Αυγής. Συνεχίζουν το κατήφορο συνεργασίας  ΕΛΑΣ-Χρυσής  Αυγής.
Καλούμε τους εργαζομένους , τα συνδικάτα, το Δήμο Νίκαιας-Ρέντη να απομονώσουν τις φασιστικές συμμορίες. Είναι ανεπιθύμητοι και χρειάζεται να φροντίσουμε να διατρανώσουμε  σαν μαζικό κίνημα τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας να μην ανεχτεί άλλο τη δολοφονική δράση των νεοναζί της Χρυσής  Αυγής ούτε στη Νίκαια, ούτε πουθενά.
Την Δευτέρα25 Ιούνη, 7μμ Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Νίκαιας, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας, το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή καλούν σε αντιφασιστική σύσκεψη για την διοργάνωση κινητοποιήσεων.
 ΚΕΡΦΑ

Στην Κοκκινιά της Αντίστασης και του Μπλόκου φασιστικές συμμορίες οργανώνουν και εκτελούν !!
Και δεν έχουν σηκωθεί ακόμα "οι πέτρες" να πετάνε μόνες τους .

Η μάχη με τον φασισμό και τον ναζισμό θα δωθεί στον δρόμο βάζωντας το σώμα του ο καθένας μας απέναντι τους , έτσι τους αντιμετώπισαν οι Κοκκινιώτες όταν πάταγαν στην Πόλη μας έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε και τώρα .
 Στη φωτογραφία η "μουριά" στα Κιλικιανά όπου Γερμανοί μαζί με ταγματασφαλίτες προδότες κρέμασαν ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΛΟΧΑΓΟ ΤΟΥ ΕΛΑΣ.
Εκεί πρέπει να πάρουν τα όνειρα μας εκδίκηση .

Μια καλή τοποθέτηση για το θέμα στο ιστολόγιο :ΣΧΟΛΙΆΖΩ

4 σχόλια:

ουτε στη Νίκαια ουτε πουθενα είπε...

Γύρω στις 1 παρα το μεσημέρι σήμερα στον άγιο νικόλα στη Νίκαια ακούστηκαν φασιστικά συνθήματα ( απο λίγα άτομα κάτω απο 10) πιτσιρικάδες στην πλειοψηφεία με ελληνικές σημαίες , πάρκαραν κα ιτις μηχανές τους πάνω στην πλατεία και σκασαν και κάμποσοι μπάτσοι μαζί τους να τους φυλάνε ΔΙΑΣ.

Τότε έγινε κάτι αναπάντεχο αλλα πραγματικά ωραίο , κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια και κάμποσα άτομα στο πεζοδρόμιο απο τα σπίτια τους και άρχισαν να βρίζουν τους φασίστες και να τους λένε να ξεκουμπιστούν απο την γειτονιά . ¨ανθρωποι απο διάφορες ηλικίες και φυσικά χωρις συννενόηση .

Το ακόμα καλύτερο είναι που ενω τα εθνίκια φαινόταν οτι ηρθαν για να κάτσουν (γιαυτο και οι παρκαρισμένες μηχανές τους ) σηκώθηκαν και φύγαν αμέσως μαζί με τους μπάτσους κάτω απο το γιουχάρισμα των κατοίκων.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Χαρις είπε...

οι Κοκινιώτες και κυρίως οι αριστεροί έχουν μεγάλες ευθύνες για όλα αυτά . Πότε οργάνωσαν σωστά μια αντιναζιστική εκδήλωση ; πότε συμμετύχαν μαζικά σε κάτι που οργάνωσαν "άλλοι";
Ο φασιμός και ο ναζισμός δεν έχει περιθώρια να σκεφτούμε και να δούμε τι θα κάνουμε όταν μας έρθει η διάθεση . Θέλει απάντηση τώρα μαζική και στο δρόμο . Δεν θα γίνει παιχνίδι με τα φασιστάκια στα όργανα , θα γίνει με τα χέρια και στο δρόμο .
Αριστεροί και προοδευτικού πολίτες ενωμένοι με ένα μόνο πλαίσιο μια διεκδίκιση: ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ(ΚΟΚΚΙΝΙΑ)ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΚΕ!ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΙΤΕΣ ,ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

Χαρης είπε...

και επειδή θεωρείς ΑΝΩΝΥΜΕ ότι οι μετανάστες μας παίρνουν τις δουλειές , πρέπει να τους μαχαιρώνουμε και να τους σκωτόνουμε στο ξύλο , την λύση να πάρουν μια πολιτική απόφαση αυτοί που τους έφεραν εδώ , γιατί δεν νομίζω να θεωρείς ότι τους έφεραν οι αριστεροί , αν και δεν είναι και τελείως αδύνατο να το πιστεύεις, να τους διώξουν απο την χώρα δεν την έχεις καθόλου στο μυαλό σου ; αλλά τι μυαλό και αυτό !! στην Νίκαια οι αριστερές δυνάμεις πήραν πάνω απο 50% μήπως το πήρες είδηση ; το πασοκ που ψήφιζες που είναι κατακαημένε ;