Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

"ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΦΤΕΡΑ"

 ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ

Το ντοκιμαντέρ «Θα βγάλω φτερά», της Αννέτας Παπαθανασίου, διάρκειας 60′, που γυρίστηκε το 2003 και πήρε το 2ο βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, βρίσκεται επιτέλους online! Βασικός πρωταγωνιστής και συν-σκηνοθέτης ο Γιάννης Κουφάλης.
Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που βλέπει από μέσα μια παρέα φίλων με κινητική αναπηρία, με υπέροχες προσωπικές αφηγήσεις και εξομολογήσεις, με λυτρωτικό χιούμορ και αυθορμητισμό! 








ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ............ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Γεωργίου Νίκος είπε...

Πολλές αλήθειες απο ανθρώπους που βιώνουν καθημερινά την αναπηρία .Με χιούμορ αυτοσαρκασμό , πίκρα , τρόμο και πολλή αγάπη για την Ζωή.
Μια αλήθεια που ακούγεται , όταν δεν ζείς την αναπηρία δεν μπορείς ούτε να την παριγράψεις ούτε να την καταλάβεις .

KaPaworld είπε...

Αυτό το ντοκυμαντέρ είχα τρελαθεί όταν το είδα...Καταπληκτική δουλειά! Υπέροχος άνθρωπος...τον έχω γνωρίσει και με την κόρη του έχουμε ιδιαίτερη σχέση.Εξαιρετικό πρότυπο πατέρα....κι αγωνιστή ανθρώπου!Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να βρω την ταινία την έψαχνα παντού!

Ανώνυμος είπε...

Πολλές αλήθειες σε αυτήν την ταινία , και πολλά τα ψέμματα που βιώνουμε καθημερινά . Εχεις μεγάλο δίκιο και το ξέρεις Κώστα , το θέμα είναι να το επικοινωνήσουμε και στους υπόλοιπους . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ και ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ" σε έχω ακούσει να το λές πρίν χρόνια σε μια εκδήλωση και μου έχει μείνει απο τότε . Να είσαι καλά και να μας μαθαίνεις.
Τόνια