Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν θα τους κάνουμε την χάρη .

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας Ρέντη να καταδικάσει την απόφαση της ΧΑ για ρατσιστικό μοίρασμα τροφίμων και ρουχισμού στο περιβολάκι της Νίκαιας, μέλη της συμμορίας της ΧΑ δολοφόνησαν τον Παύλο Φίσσα στην οδό Π.Τσαλδάρη στο Κερατσίνι .
Τα όσα καταθέσαμε στο δημοτικό συμβούλιο δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.
Σήμερα Τετάρτη 18/9/2013 χιλιάδες διαδηλωτές στο σημείο της δολοφονίας φώναξαν ενωμένοι <<ούτε στο Κερατσίνι ούτε πουθενά να φύγουν οι φασίστες από την γειτονιά , να κλείσουν τα γραφεία της συμμορίας >>
Μετά τις δραματικές εξελίξεις πρέπει να παρθούν άλλα μέτρα , κανείς δεν μπορεί πια να καμόνεται ότι δεν ξέρει η ότι δεν γίνεται .Κανείς .
Τα γραφεία της ναζιστικής συμμορίας στην Νίκαια όπως έχει αποκαλυφθεί και στην περίπτωση της επίθεσης στο Πέραμα ενάντια στα μέλη του ΚΚΕ έτσι και στην περίπτωση της δολοφονίας του Παύλου Φίσσα είναι το ορμητήριο τους .
Το αίτημα είναι γνωστό και τώρα αναγκαίο όσο ποτέ 
ΝΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ.



Τα συνδικάτα και οι μαζικοί φορείς του Πειραιά καλούν τους εργαζόμενους και όλον το λαό του Πειραιά αύριο σε συγκέντρωση για να καταδικαστεί η πρόκληση της Χρυσής Αυγής, που τολμάει να διοργανώσει συγκέντρωση στη Νίκαια.

Το εργατικό κίνημα θα κόψει το χέρι των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής, που είναι το τσιράκι των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Οι εργάτες, οι εργάτριες, ο λαός να διώξουν τους φασίστες από όλες τις γειτονιές.


Η συγκέντρωση των συνδικάτων και των μαζικών φορέων του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη στο Περιβολάκι της Νίκαιας
 
 
 
Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 19/9/2013 θεατρική παράσταση << Εκκλησιάζουσαι>> στο κηποθέατρο της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί κανονικά , δεν θα τους κάνουμε την χάρη η προβοκάτσιες που πάνε να στήσουν για να αλλάξουν κατά πως τους βολεύει την πορεία της Πόλης και της Χώρας θα "σπάσουν τα μούτρα τους " πάνω στην Λαϊκή οργή και την οργάνωση του Αγώνα για ανατροπή αυτής της Πολιτικής που έφερε τα μνημόνια  την εξαθλίωση του Λαού  και την άνοδο του φασισμού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: