Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Κούρδος Αγωνιστής οδηγείτε στην κρεμάλα στο Ιράν με το χαμόγελο στα χείλη .
Το καθεστώς του Ιράν έχει φροντίσει να είναι κάτω από το κρεματόριο η μικρή Κόρη του Κούρδου αγωνιστή , ο οποίος της χαμογελά και την χαιρετά την στιγμή που η θηλιά σφίγγει γύρω από τον λαιμό του .
Το στρατιωτικοθρησκευτικό καθεστώς του Ιραν προσπαθεί να τρομοκρατήσει τα Παιδιά των Αγωνιστών δείχνοντας τους την εκτέλεση των Γονιών τους .

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Νεκρός ο 19χρονος Αθανάσιος Καναούτης για ένα εισιτήριο του τρόλεϊ


Η Εικόνα της Παναγίας βρεφοκρατούσας είναι το σύμβολο για όλες τις Μάνες .Ανήμερα της γιορτής της Παναγιάς για την Μάννα του δολοφονημένου Θανάση Καναούτη.

Νεκρός ο 19χρονος  Αθανάσιος Καναούτης για ένα εισιτήριο του τρόλεϊ
 Η μετακίνηση με τα ΜΜΜ είναι δικαίωμα – Να σταματήσουν οι έλεγχοι
Όποιος έχει πληρώνει - Κανένας δεν μετακινείται για πλάκα
To σύστημα δολοφονεί

Την Τρίτη το βράδυ, 13/4/2013, ο 19χρονος Αθανάσιος Καναούτης,  σύμφωνα με μαρτυρίες,  όταν μπήκε στο τρόλεϊ ο ελεγκτής,  ο νεαρός είπε: «Είμαι άνεργος, κι εγώ και η οικογένειά μου. Δεν έχω χρήματα, ούτε για το εισιτήριο, ούτε για το πρόστιμο».
Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Αθανάσιος Καναούτης που άσκησε το δικαίωμα στη μετακίνηση χρησιμοποιώντας Μέσο Μαζικής Μεταφοράς, δολοφονήθηκε από το σύστημα που αποσαθρώνει το κοινωνικό κράτος και δημιουργεί ανεργία, φτώχεια, απόγνωση, δυστυχία, αυτοκτονίες, περιβαλλοντική και πολιτιστική υποβάθμιση.

Το πογκρόμ που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση σε εκείνους που κινούνται με τα ΜΜΕ με τους 230 ελεγκτές, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι εθελοντές  που παίρνουν bonus το 50% των προστίμων που πληρώθηκαν, δείχνει την αναλγησία του κράτους και την αδιαφορία για τα κοινωνικά προβλήματα καθώς και για τα ανθρώπινα και δημοκρατικά δικαιώματα. 

Ο νεαρός Αθανάσιος Καναούτης δεν ήταν ένα «Κακό» παιδί, ήταν άνεργος αυτός και η οικογένεια του, δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο στο τρόλεϊ και δολοφονήθηκε από το αδηφάγο και άσπλαχνο σύστημα.

·         ΟΧΙ άλλα εγκλήματα – Να σταματήσουν οι έλεγχοι στα ΜΜΜ
·         Η Μετακίνηση με τα ΜΜΜ είναι δικαίωμα
·         Όποιος έχει πληρώνει εισιτήριο

Πέμπτη 15 Αυγούστου, 11:00, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Περιστέρι Στάση ΜΕΤΡΟ – Άγιος Αντώνιος/ To Σύστημα δολοφονει